Installation av värmepump och tropikfläktar

varmepump-installation-2013-1

Vi på Elproffsen i Göteborg kan hjälpa ditt företag med mindre eller medelstora industriarbeten inom el. Ett exempel på ett av våra senaste uppdrag är denna värmepumpsinstallation som ersätter en gammal oeffektiv värmepanna som drevs av gas. Med denna installation fick företaget en modern och energieffektiv anläggning kompletterad med takmonterade tropikfläktar.

Tropikfläktar fungerar så att på vintern så trycks värmen ner från innertaket mot golvet och skapar således en jämn värmefördelning. På sommaren ändras automatiken så att värmen på golvnivå trycks upp mot innertaket för att skapa svalka i klimatzonen (dvs där vi som personer rör oss / arbetar).

Om du är du intresserad av att anlita oss, så hör gärna av dig till oss via vårt kontaktformulär eller så ringer du oss på 031-3000000

varmepump-installation-2013-2